Facebook Volg ons op Facebook

Kantoor in de kijker: Menen


De vlotte werking van Makkie steunt niet alleen op een enthousiast team dat voor de huishoudhulp zorgt. Achter de schermen garanderen bediendes dat alles op wieltjes loopt. Zoals in het kantoor in Menen. Daar ontmoeten we twee dames met bijna dezelfde naam.

Filiaalverantwoordelijke Evelien woont in Wevelgem. Ze werkt nu 2 jaar bij Makkie. Het belangrijkste deel van haar vrije tijd gaat naar haar gezin dat 5 maanden geleden uitgebreid werd met Luna. Ontspanning betekent voor Evelien lekker kokkerellen of leuke shopadresjes ontdekken.

Evelyne woont in Rekkem. Ze is 31 en kon in 2008 aan de slag bij Makkie. Als planningsverantwoordelijke regelt ze een gestroomlijnde werking van de huishoudhulp. De vrije uurtjes vult Evelyne graag met uit eten gaan, een goed boek, reizen, sport en uiteraard genieten van haar gezinnetje.

Als klant kunt u steeds bij Evelien en Evelyne terecht voor vragen en problemen. Ze hebben ook een nauw contact met de huishoudhulpen. Dat is niet alleen bevorderlijk voor het werk. Het is ook handig om hen op tijd en stond een nieuwe schoonmaaktip te ontfutselen! 

Een frituurpan schoonmaken bijvoorbeeld: Met stip één van de vervelendste klussen in het huishouden. Maar Evelien en Evelyne weten hoe ze dat vlotjes kunnen afhandelen: Giet de olie weg en vul de frituurpan met water. Drop er een afwasmachinetablet in en zet het toestel aan. Het mandje mag erin blijven hangen. Na een minuut of vijf is de frituurpan weer brandschoon!


Contacteer ons gerust voor bijkomende informatie en/of vragen. Of volg ons via Facebook en Linkedin voor meer tips en tricks.

MAKKIE - Dienstencheques

Vestigingen in

● Kortrijk
● Brugge
● Oostende
● Roeselare
● Kuurne
● Waregem
● Poperinge
● Ingelmunster
● Koksijde

Ho o f d k a n t o o r (Ko r t r i j k) )

Doorniksesteenweg 81 B - 8500 Kortrijk
Ondernemingsnummer: 0867.383.601
Email: info@makkie.be