Facebook Volg ons op Facebook
 

WELKOM BIJ MAKKIE

Overname strijk en poetshuis
Op 29 april 2016 werden alle aandelen van het dienstenchequebedrijf Strijk- en Poetshuis (beter gekend als DC Vlaanderen) overgenomen door Group Daenens, die o.m. eigenaar is van "Dienstenaanhuis", "Your Freetime" en "Makkie". DC Vlaanderen telt 140 dienstenchequemedewerkers en heeft 2 kantoren met bijhorende strijkateliers in Ieper en Rumbeke. De toekomst van het bedrijf en de tewerkstelling van alle medewerkers werd hierdoor veilig gesteld. Klik hier voor meer info.

Nieuw: Vanaf 1 januari 2016 zijn de 3 Gewesten ook operationeel bevoegd voor de uitgifte van dienstencheques. Na een openbare aanbesteding gelanceerd door elke regio, blijft Sodexo de uitgever van de dienstencheques voor het Waals Gewest, het Vlaams Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Klik hier voor meer info over de nieuwe manier van het bestellen en het gebruik van dienstencheques vanaf 1 januari 2016.

Zo hebben we het allemaal graag: een opgeruimd en fris ruikend huis, de was en de strijk aan de kant. Als je huishouden in orde is, kun je alles aan.

Maar je hebt het druk op het werk. De kinderen vergen zoveel aandacht dat je tijd te kort komt. Of je kunt door ziekte of een fysieke beperking een aantal taken zelf niet meer uitvoeren. Wat nu?

Maak je geen zorgen. Onze huishoudhulpen zorgen dat je je huishouden opnieuw onder controle hebt. Welke taken je laat uitvoeren, hoe vaak en hoelang, dat spreken we met je af.

Loop binnen in een van onze filialen of bel. We helpen je graag en snel verder.

 

 

NIEUWS

Doe je mee met onze bloed geef-actie? 

In januari geven we met de Makkiecollega's bloed in de centra in Brugge en Kortrijk. Jij doet toch ook mee? 

Lees meer...

MAKKIE - Dienstencheques

Vestigingen in

● Kortrijk
● Brugge
● Oostende
● Roeselare
● Kuurne
● Waregem
● Poperinge
● Ingelmunster
● Koksijde

Ho o f d k a n t o o r (Ko r t r i j k) )

Doorniksesteenweg 81 B - 8500 Kortrijk
Ondernemingsnummer: 0867.383.601
Email: info@makkie.be