Facebook Volg ons op Facebook

Dienstenchequebedrijf Makkie overgenomen door groep rond Dienstenaanhuis


Kortrijk/Brugge, 28/03/2014

 

De West-Vlaamse Group Daenens, die o.m. eigenaar is van “Dienstenaanhuis" en “Your Freetime”, heeft op 25 maart alle aandelen van het dienstenchequebedrijf Makkie uit Kortrijk overgenomen. Makkie telt 843 huishoudhulpen en heeft 10 kantoren en 2 strijkateliers verspreid over West-Vlaanderen. De overname heeft geen gevolgen voor de medewerkers en de klanten.

Makkie cvba komt door deze aandelenoverdracht in handen van een sterke familiale groep met als voornaamste focus “comfortzorg aan huis met dienstencheques”, wat het bedrijf in staat zal stellen de zorg voor zijn klanten en medewerkers verder te zetten, daartoe profiterend van de kennis en kunde van de andere bedrijven binnen de groep.

Voor de Group Daenens betekent deze acquisitie een extra stap vooruit binnen de wereld van comfortzorg met dienstencheques in Vlaanderen. De totale groep zal tegen de 20.000 gezinnen bedienen met 2800 medewerkers.

Zowel Makkie als Dienstenaanhuis zijn in 2004 ontstaan vanuit een sociaal economische visie, waarbij werkgelegenheid, begeleiding en opleiding voor de medewerkers, samen met een kwalitatieve dienstverlening voor de gebruikers, centraal staan. Hun samengaan zal de positie van beide bedrijven verstevigen in het veranderende landschap van de dienstencheques.

Ook in de toekomst kijken beide bedrijven uit naar nog extra partnerships met dienstenchequebedrijven, passend bij hun MVO-visie.

Voor extra toelichting bij deze overname verwijzen we u graag naar de reportage die op WTV werd uitgezonden.(Klik hier)

Dit samengaan heeft geen enkele impact op de eerder gelanceerde actie bij Makkie waarbij één jaar poetshulp en één jaar strijkhulp kan worden gewonnen. Voor meer info betreffende deze actie: http://www.makkie.be/degroteschoonmaak


MAKKIE - Dienstencheques

Vestigingen in

● Kortrijk
● Brugge
● Oostende
● Roeselare
● Kuurne
● Waregem
● Poperinge
● Ingelmunster
● Koksijde

Ho o f d k a n t o o r (Ko r t r i j k) )

Doorniksesteenweg 81 B - 8500 Kortrijk
Ondernemingsnummer: 0867.383.601
Email: info@makkie.be