Facebook Volg ons op Facebook

Maak het u gemakkelijk, laat Makkie uw boodschappen doen!


We multitasken er op los. Jongleren met professionele, gezins- en sociale verplichtingen. Een burn-out loert om de hoek…. Heeft u soms ook het gevoel dat u de hele dag niets anders doet dan haastig een dwingend to do-lijstje afwerken? Grijp tijdig in en besteed taken uit. Makkie steekt graag een handje toe!

Burn-out is een veel gehoorde term tegenwoordig. Helaas niet zomaar een modewoord, maar een reëel probleem. Tijdig rust nemen en de signalen herkennen, raden specialisten aan. Makkelijk gezegd, maar hoe doet u dat? Delegeren en taken uitbesteden is een goed begin in de strijd tegen burn-out.

Sara uit Vichte is één van die vele hardwerkende jonge ouders die worstelen met een gebrek aan tijd. Haar echtgenoot is bedrijfsleider en klopt vaak lange uren. Ook Sara heeft een veeleisende job in Kortrijk. Voor haar is het niet evident om ’s avonds na de werkuren nog boodschappen te doen. De boodschappenservice van de grootwarenhuizen zou een oplossing kunnen zijn. Maar ook daarmee bent u afhankelijk van de openingsuren van de supermarkt.

Sara heeft er iets beters op gevonden: Haar Makkie-huishoudhulp doet de boodschappen. Een service die ze kan betalen met dienstencheques. Voor de kilometervergoeding wordt 0,3461€/km aangerekend. Weinig als u bedenkt dat Sara enkel nog een boodschappenlijstje moet opstellen. Als ze nu rond 18:30uur thuiskomt, staan alle boodschappen al netjes in de kast en de frigo. Zo kan ze samen met haar gezin ontspannen aan de avond beginnen!


Contacteer ons gerust voor bijkomende informatie en/of vragen. Of volg ons via Facebook en Linkedin voor meer tips en tricks.

MAKKIE - Dienstencheques

Vestigingen in

● Kortrijk
● Brugge
● Oostende
● Roeselare
● Kuurne
● Waregem
● Poperinge
● Ingelmunster
● Koksijde

Ho o f d k a n t o o r (Ko r t r i j k) )

Doorniksesteenweg 81 B - 8500 Kortrijk
Ondernemingsnummer: 0867.383.601
Email: info@makkie.be