Facebook Volg ons op Facebook

Kantoor in de kijker: Koksijde

Als klant heeft u uiteraard in eerste instantie contact met uw huishoudhulp. Maar ook de administratieve personeelsleden zijn een belangrijke schakel in de werking van Makkie. In de reeks “Kantoor in de kijker” laten we ons dit keer leiden door de lokroep van de zee. Zo belanden we bij Makkie Koksijde. Daar hadden we een leuke babbel met Nadège en Myra.

Nadège heeft al sinds 2007 ervaring als huishoudhulp. In 2010 ging ze aan de slag bij Makkie. Nadège is gehuwd met Jérome. Samen bestieren ze een gezin van 4 jongens: Melvyn (10 jaar), Dylan ( 7 jaar), Kelyan (4 jaar) en Mathys( 2 jaar) .

In augustus vorig jaar switchte Nadège van een job als huishoudhulp naar administratief bediende bij Makkie Koksijde. In haar vrije tijd houdt ze vooral van familie-uitstapjes, fietsen en zwemmen.

Myra is mama van 2 flinke dochters: Lisa is 14. De kleinste telg Lóla blaast dit jaar 3 kaarsjes uit. Myra is sinds 4 Jaar aan de slag bij Makkie. Ze startte haar carrière in het kantoor van Oostende. Momenteel runt ze samen met Nadège de dagelijkse werking van Makkie Koksijde.

In de zomer kun je Myra wel eens op een terrasje vinden. Ze houdt ook van strandwandelingen met de kids en citytrips. Verder zet ze zich ook in als vrijwilliger bij de Stichting tegen Kanker.

Ook Myra en Nadège kunnen je helpen met praktische tips om schoon te maken. Zo raden zij aan om af en toe je keukentegels te behandelen met water en azijn. “Bevochtig een doek met warm water en breng er een beetje azijn op aan. Wrijf dit goed over vuile en vettige plekken en ga er vervolgens nog even met een droge doek flink overheen. Zo kan u vet in uw voegen van uw keukentegels vermijden.

Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende en vrijblijvende informatie en/of vragen. Of volg ons via Facebook en Linkedin voor meer tips en tricks.

MAKKIE - Dienstencheques

Vestigingen in

● Kortrijk
● Brugge
● Oostende
● Roeselare
● Kuurne
● Waregem
● Poperinge
● Ingelmunster
● Koksijde

Ho o f d k a n t o o r (Ko r t r i j k) )

Doorniksesteenweg 81 B - 8500 Kortrijk
Ondernemingsnummer: 0867.383.601
Email: info@makkie.be