Facebook Volg ons op Facebook
 

ONZE VISIE EN MISSIE

Makkie cvba is een sociaal-economie bedrijf dat via het systeem van dienstencheques hulp in huis biedt. Makkie beseft dat een georganiseerd huishouden een belangrijke bijdrage levert aan huiselijk geluk, aan een warm thuisgevoel. Op ons kan je vertrouwen: wij garanderen de continuïteit van een betaalbare dienstverlening bij jou thuis, op basis van dienstencheques.

Zo kan je bij ons terecht voor het poetsen van jouw woning, het strijken van je gewassen linnen, zowel bij jou thuis als in één van onze strijkateliers, het doen van de boodschappen en het bereiden van maaltijden. Met reeds 13 jaar ervaring en filialen in Kortrijk, Bellegem, Roeselare, Ingelmunster, Rumbeke, Brugge, Oostende, Waregem, Poperinge, Ieper,  Menen en Koksijde zijn bij ons reeds 850 werknemers aan de slag die onze 6000 klanten hulp aanbieden.

Kwaliteit gegarandeerd: onze selectief gekozen huishoudhulpen volgen in hun eerste werkweken een kwalitatieve startopleiding. Geassisteerd door een ervaren coach worden zij daarna jouw persoonlijke huis assistent.

Op deze manier dragen wij bij aan de wens om meer tijd te krijgen om voor je kinderen of kleinkinderen te zorgen. Om je de kans te geven bij te studeren of bij te klussen. Om extra te sporten. Of gewoon om meer tijd te hebben voor jezelf en je gezin. Voor senioren zijn we de aanvullende partner om zo lang als mogelijk in de vertrouwde thuisomgeving te kunnen blijven.

Voor onze medewerkers willen we een correcte werkgever zijn. We betalen hen het afgesproken loon binnen de sector, aangevuld met belangrijke extra's. Correct en binnen de beloofde termijn. Afgestemd op de ideale match klant medewerker houden wij ook bij onze medewerkers rekening met de ideale Work Life balance. In jouw belang. We beseffen als niemand anders dat alleen gelukkige huishoudhulpen je tevreden kunnen houden, en je zullen verrassen.

Huishoudhulp met dienstencheques is er in de eerste plaats gekomen als tewerkstellingsmaatregel. Wij onderschrijven deze sociale missie. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geven wij kansen op regulier en vast werk. Wij kunnen dit, omdat wij sterk inzetten op begeleiding en coaching. Wij willen dit, omdat wij op die manier onze maatschappelijke betrokkenheid ten volle opnemen.

Daarom durven we met trots stellen: "Makkie, uw (t)huis op orde".

 

 

NIEUWS

Doe je mee met onze bloed geef-actie? 

In januari geven we met de Makkiecollega's bloed in de centra in Brugge en Kortrijk. Jij doet toch ook mee? 

Lees meer...

MAKKIE - Dienstencheques

Vestigingen in

● Kortrijk
● Brugge
● Oostende
● Roeselare
● Kuurne
● Waregem
● Poperinge
● Ingelmunster
● Koksijde

Ho o f d k a n t o o r (Ko r t r i j k) )

Doorniksesteenweg 81 B - 8500 Kortrijk
Ondernemingsnummer: 0867.383.601
Email: info@makkie.be